با افزایش روزافزون جمعیت و به دنبال آن آپارتمان نشینی، نصب و استفاده از آسانسور نیز گسترش یافت.
استفاده از آسانسور در آپارتمان ها بسیار کاربرد دارد، چه برای حمل انسان و چه برای حمل اثاثیه به طبقات مختلف.
در کنار مزایای زیاد این وسیله، هزینه نگهداری و تعمیر آن ولی کمی پر هزینه است که بیمه آسانسور این مشکل را نیز حل کرده.
بیمه آسانسور چه پوشش هایی را دارد؟
بیمه آسانسور یکی از زیر مجموعههای بیمه مسئولیت فردی محسوب می شود. این بیمه نامه علاوه بر تحت پوشش قرار دادن هزینه تعمیر نقوص فنی و نگهداری آسانسور، در صورت رخداد حادثه برای اشخاص ثالث به وسیله آسانسور، خسارات جانی را نیز تحت پوشش خود میگیرد.
برای استفاده از بیمه آسانسور در زمان حادثه، لازم است که تمامی سرویسهای قبل از حادثه به موقع انجام شده باشند، همچنین تعمیرکار باید از طرف شرکت و مورد تایید آن باشد و تمام فاکتورها و گزارش سرویس و مدارک سلامت آسانسور مستند و در دسترس باشند. در شرایطی که تعمیرکار از سمت شرکت نباشد، خسارت توسط بیمه پرداخت نخواهد شد. بیمه آسانسور به طور کلی شامل پوششهای زیر است:
هزینه بیمه نامه آسانسور به چه عواملی بستگی دارد؟
چه عواملی باعث خرابی آسانسور میشوند؟
چه کسی مسئول تهیه کردن بیمه آسانسور در ساختمان است؟
مالک یا مالکین آسانسور باید این بیمه نامه را خریداری کنند که معمولاً مدیر ساختمان یا مجتمع به نمایندگی از دیگر مالکین، آسانسور را بیمه میکند که در آخر طبق قانون هزینه های پرداختی این بیمه بین تمام مالکین تقسیم خواهد شد.
آیا تهیه بیمه آسانسور اجباری است؟
خیر؛
خرید بیمه آسانسور اجباری نیست اما با توجه به میزان خساراتی که در صورت بروز حادثه برای ساختمان و افراد ایجاد میکند، خرید بیمه آسانسور به آپارتمان نشینان و صاحبان املاک توصیه می شود.
چه حوادثی افراد داخل آسانسور را تهدید میکنند؟
رایج ترین نوع حادثه برای آسانسور، محبوس شدن در آن است.
سخن پایانی
در بیمهبود با خیالی آسوده و با اطمینان خاطر میتوانید این بیمه نامه را تهیه کنید و هم آسانسور و هم افراد استفاده کننده از این وسیله را بیمه کنید تا در هنگام بروز مشکل، آینده نگری های لازم توسط کادری حرفهایی صورت گرفته باشد.